Kwaliteit staat bij de Video Montage Service op nummer 1. Goedkoop een video laten monteren kan nog steeds.
Een wow effect creëren is waar waar iedereen blij van wordt, dus daar gaan we voor!

Small

€75

Spotten

Geluid | Muziek

Edit

Maatwerk


Wens vervuld

Medium

€150

Spotten

Geluid | Muziek

Edit

Maatwerk


Wens vervuld

Large

€200

Spotten

Geluid | Muziek

Edit

Maatwerk


Wens vervuld

Custom

Offerte

Montage op maat

Filmen op locatie (optioneel)

Productie (optioneel

Maatwerk


Wens vervuld

**Het bovenstaande is maatwerk. Is dit niet nodig? Weet je al precies tot op de minuut wat er in je filmpjes moet komen? Dat scheelt mij werk, waardoor ik wat aan de prijs kan doen. Neem dan hier contact met me op, zodat we dit kunnen bespreken. 


Goedkoop een video laten monteren? Veel bedrijven laten tegenwoordig een video maken of monteren. Vanwege de tijd die hier voor nodig is, loopt een filmpje al vaak uit tot minimaal €500,-. Overheadkosten als een pand, een team en apparatuur houd ik beperkt, hierdoor kan ik hier hobbymatig op inspelen voor een relatief lage prijs.

Staat jouw wens hier nou niet tussen? Neem dan hier contact me op door hier te klikken en wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Een video op maat verloopt via de volgende stappen:

1. We kijken naar je wensen (inhoud, minuten, muziek).
2. Ik ga je materiaal analyseren (je selecteert en labelt je eigen materiaal).
3. Spotten: bruikbaar materiaal selecteren.
4. Editen (muziek en beeld op maat bewerken).
5. Het resultaat laten zien.
6. Eventueel bijstellen naar wens.
7. Et voilà! Je ervaring is omgezet naar een toffe video.

Kies hier het pakket dat past bij jouw aftermovie.

Contact

Video montage service

Een reisvideo laten maken? Ook dat kan. Een bedrijfsvideo laten monteren? Of gewoon een video laten monteren. Met deze video montage service maak ik van jouw materiaal een toffe aftermovie. Je hoeft niet elke keer een map vol foto’s en video’s door te kijken. Je zet simpelweg je film op play en al je ervaringen worden in één mooie herinnering getoond. Hierdoor kun je makkelijk en snel je momenten herbeleven. Heb je thuis nog opnames liggen? Van je opnames een video laten monteren? Goedkoop een video laten monteren. De Video Montage Service regelt dit allemaal voor je.

Velen van ons gaan op vakantie, een dagje uit of hebben een speciale aangelegenheid. Er wordt vaak foto en videomateriaal geschoten waar vervolgens niets mee gedaan wordt. Regelmatig krijg ik de vraag: ”Hoe maak jij elke keer zulke toffe filmpjes?” of: ”ik wil dat ook!” Hier hebben mijn hobby en ik iets op bedacht: Een video montage service! Ik maak van jouw vakantie/bruiloft/dagje uit, een toffe video. Mijn doel is het om jouw ervaring om te zetten in een blijvende en visuele herinnering.

Je kunt zelf niet monteren en wil toch een vette aftermovie van jouw videomateriaal?
Voor vragen kun je me altijd contacten. Klik dan hier.