Mallorca | vakantie video laten monteren

Vakantie video laten monteren. Dit kan nu snel, makkelijk en tegen een leuk prijsje. Door mij!
Een vakantie video laten editen kan in alle soorten en maten. Heb jij nog opnames liggen en wil je een prachtige aftermovie daarvan hebben? Je bent hier op je eindbestemming aangekomen.

Klik hier om naar de Homepagina te gaan.

Deze video
Mallorca is een populaire vakantiebestemming voor elke leeftijdsgroep. Zowel een feestoord voor jongeren als een mooie en rustige plek om een lekkere vakantie te vieren. Dit filmpje is opgenomen met een iphone en een GoPro Hero 4. Dit zijn compacte camera’s waar je top kwaliteit kunt filmen. Op deze manier vraagt het geen grote investering om toch een vette video van je vakantie te hebben. Het is wel de bedoeling dat je natuurlijk creatieve shots. Zo heb je mooie beelden die uniek en divers worden. Dit is goed terug te zien in het eind filmpje. Daarnaast is horizontaal filmen het allerbelangrijkste als je bijvoorbeeld je telefoon gebruikt als camera.

Vakantie video laten Monteren. 
Video montage service

Vakantie video laten monteren? Met deze video montage service maak ik van jouw materiaal een toffe aftermovie. Je hoeft niet elke keer een map vol foto’s en video’s door te kijken. Je zet simpelweg je film op play en al je ervaringen worden in één mooie herinnering getoond. Hierdoor kun je makkelijk en snel je momenten herbeleven.

Je kunt zelf niet monteren en wil toch een vette aftermovie van jouw video materiaal.
Velen van ons gaan op vakantie, een dagje uit of hebben een speciale aangelegenheid. Er wordt vaak foto en video materiaal geschoten, waar vervolgens niets mee gedaan wordt. Regelmatig krijg ik de vraag: ”Hoe maak jij elke keer zulke toffe filmpjes?” of: ”ik wil dat ook!” Hier hebben mijn hobby en ik iets op bedacht: Een video montage service! Ik maak van jouw vakantie/bruiloft/dagje uit, een toffe video. Mijn doel is het om jouw ervaring om te zetten in een blijvende en visuele herinnering. Daarnaast kun je je familie en vrienden ook laten meegenieten van jouw video. Deel het bijvoorbeeld op Facebook en iedereen kan zien hoe geweldig je rondreis was. Zo kan iedereen een vakantie video laten monteren zonder kennis van video edit programma’s.

0 thoughts on “Mallorca | vakantie video laten monteren
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*