Bergen Zaait | Maasduinen | Gemeente Bergen

Bergen Zaait | Maasduinen | Gemeente Bergen. Een video montage project betreft de Maasduinen. Een project gerealiseerd door Bergen Zaait betreft de leefbaarheid van de Gemeente Bergen in Limburg. Hoe maken we samen onze omgeving nog mooier, aangenamer en prettiger om in te werken en wonen? Dit was de hamvraag binnen het project van Bergen Zaait. Een video laten bewerken door een professional? Klik hier om direct contact op te nemen.

De Maasduinen staan centraal in deze reportage. De contrasten binnen de dorpen Well, Afferden, Aijen, Nieuw-Bergen en Siebengewald worden getoond. Een initiatief vanuit Bergen Zaait.
Het gaat hier om een kortlopend project waarbij visualisatie erg belangrijk is van de problemen die worden aangepakt. Op een korte en krachtige manier kan de Gemeente Bergen hiermee laten zien waar de mensen in de dorpen tegenaan lopen. Ook deze video is simpel opgenomen met een iPhone en een GoPro. Het hoeft allemaal niet veel te kosten of luxe te zijn om een krachtige video te kunnen maken. Met een juiste dosis creativiteit, kennis op het gebied van film en montage en een juiste kijk op wat er in de hoofden van mensen blijft hangen kom je al een heel eind.

 

Video montage service

Ook je video’s laten monteren? Met deze video montage service maak ik van jouw materiaal een mooie en passende aftermovie. Je houdt op deze manier op een korte en krachtige manier de aandacht van de kijker vast. Ze zullen je onthouden en op een positieve manier associĆ«ren door het zien van een krachtige video.
Hier hebben mijn hobby en ik iets op bedacht: Een video montage service! Ik maak van jouw vakantie/bruiloft/dagje uit, een toffe video. Mijn doel is het om jouw ervaring om te zetten in een blijvende en visuele herinnering. Dit kan een dagje uit zijn, een prachtige reis of een filmpje voor je bedrijf.
Bergen Zaait | Maasduinen | Gemeente Bergen