Een bedrijfsvideo laten maken

Een bedrijfsvideo laten maken? Laat mij je helpen.
Dit is geen groot productie huis waarbij je betaald voor een compleet team. Dus, ben je daar naar op zoek? Dan kan ik je helaas niet helpen.
Ben je wel op zoek naar een bedrijfsvideo die zorgt voor een ”wauw” effect en die eruit springt tegenover je concurrenten? Dit ook nog eens tegen een mooie prijs? Dan kan ik je zeker helpen.
Bovenstaande video is gemaakt in opdracht van QCone. 

Waarom zou je een toffe video kunnen leveren tegen een relatief lage prijs? Goede vraag. Dat komt omdat ik alleen werk. Ik heb mijn eigen gear en skills om een video van bovenstaand niveau te kunnen maken. Daarnaast hanteer ik een eigen stijl die je ook terug ziet in bijvoorbeeld mijn reis naar Sri Lanka. Klik hier om deze manier van filmen en editen te zien.

Direct contact opnemen? Klik hier Of stuur een mailtje naar: info@videomontageservice.nl 

Goedkoop een bedrijfsvideo laten maken? Dat kan in verschillende vormen en maten. Het kan gaan om een korte video voor op Instagram of Facebook. Het kan ook juist een bedrijfsvideo zijn die prominent op de homepage van je website komt te staan. De Video Montage Service (ik dus) kan hierin voorzien.

Meer van mijn portfolio zien? Check ook mijn Youtube Pagina.