Een dansvideo laten maken?

Een dansvideo laten maken? Laat mij je helpen.
De vraag is of je de video zowel wilt laten filmen als editen, of slechts kiest voor het laten monteren van bestaand materiaal. Dit kunnen we telefonisch of via de mail het beste afstemmen.

Klik hier om direct contact op te nemen. 

Jarah (ik dus) van de video montage service, produceert en edit video’s in alle soorten en maten. Dit betekent dat jouw opnames door mij gemonteerd worden tot vette video!

Hierboven een korte teaser voor de dans academie Lucia Marthas.
Dit is natuurlijk een voorbeeld van een dansvideo. Het kan ook laagdrempeliger, maar ook juist nog professioneler. Het is maar net wat je wensen zijn.


Video Montage Service

Binnen deze service worden er particulieren video’s gemonteerd, maar ook zakelijke partijen kunnen hier terecht. Opnames laten monteren tot een aftermovie waar je nog lang van kunt genieten is het doel van deze Video Montage Service. Jouw opnames zullen aan de hand van muziek, effecten en een creatieve manier van denken ge-edit worden tot een prachtige video. Deze is natuurlijk volledig gebaseerd op jouw wensen. Hoewel ik wel advies zal geven, kijken we uiteindelijk samen naar de stijl en de wensen binnen de video.

Direct contact opnamen? Klik hier!

Ook bij deze video montage service kun je terecht om je video’s te laten monteren naar een mooi filmpje/aftermovie/video. Net welke benaming je bevalt. Het komt allemaal op hetzelfde neer.
Dit kunnen alle soorten opnames zijn zoals:

Opnames van uw bedrijf.
Lucht opnames (drone).
Vakantie opnames.
Documentaire opnames.
Reportage opnames.
Speelfilm opnames.
Reis video’s.
Vakantie video’s.
Muziek opnames.
Kortom, alles is mogelijk.