INDONESIË | Een vakantie video laten editen

Een vakantie video laten editen kan bij deze Video Montage Service. Een vakantie video laten bewerken hoeft niet ingewikkeld te zijn. Afhankelijk van je wensen en je budget kan het zo simpel of geavanceerd worden zoals je zelf wilt.

Een avontuurlijke reis in een fenomenaal mooi land, Indonesië.
Vele stranden, bergen, bossen, dorpjes en andere mooie plekken bezocht. We hebben getrokken door Bali, Lombok, de Gilli eilanden en nog wat overige, onbewoonde eilandjes. Je kunt hier ook je vakantie video’s laten monteren. Contact Jarah Simons of kijk bij de werkwijze om te zien hoe je dit kan laten doen.

Overigens is de brug waar we in het filmpjes overheen rijden een paar maanden later ingestort. Dit voorval heeft voor maar liefst negen doden en dertig gewonde gezorgd. Dit was op het prachtige eiland Nusa Lembongan. Het nieuwsbericht kun je hier nog eens bekijken.

Ondanks dit is Indonesië een geweldig mooi land, waar je veel kunt beleven. De mensen zijn vriendelijk, het landschap is om te genieten en het eten is daarnaast ook nog eens verrukkelijk. Deze video montage is simpelweg opgenomen met een GoPro Hero 4 en een iPhone 6s.

Video montage service

Ook je vakantie video’s laten monteren? Met deze video montage service maak ik van jouw materiaal een toffe aftermovie. Je hoeft niet elke keer een map vol foto’s en video’s door te kijken. Je zet simpelweg je film op play en al je ervaringen worden in één mooie herinnering getoond. Hierdoor kun je makkelijk en snel je momenten herbeleven.

Je kunt zelf niet monteren en wil toch een vette aftermovie van jouw video materiaal.
Velen van ons gaan op vakantie, een dagje uit of hebben een speciale aangelegenheid. Er wordt vaak foto en video materiaal geschoten waar vervolgens niets mee gedaan wordt. Regelmatig krijg ik de vraag: ”Hoe maak jij elke keer zulke toffe filmpjes?” of: ”ik wil dat ook!” Hier hebben mijn hobby en ik iets op bedacht: Een video montage service! Ik maak van jouw vakantie/bruiloft/dagje uit, een toffe video. Mijn doel is het om jouw ervaring om te zetten in een blijvende en visuele herinnering. Daarnaast kun je je familie en vrienden ook laten meegenieten van jouw video. Deel het bijvoorbeeld op Facebook en iedereen kan zien hoe geweldig je rondreis was.