Fitland Rotterdam Workout

Fitland Rotterdam. Een workout video gemaakt vanuit een ik-perspectief, de sporter.Gemaakt te Fitland Rotterdam. Het video materiaal is afkomstig van een GoPro en een iphone. Wil je op deze manier ook je video’s laten monteren door mij? Lees verder of klik hier om me te contacten.
Fitland was erg enthousiast en reageerde als volgt. Jarah Simons heeft echt een geweldig leuk filmpje gemaakt die we graag met jullie willen delen!!
Het filmpje werd op de Fitland faebook pagina geplaatst en is zo’n 1.700 keer bekeken. Simpel, snel en dus ook effectief. Een video laten bewerken hoeft niet duur en ingewikkeld te zijn. Goedkoop een video laten bewerken kan hier. Neem hier direct contact op met de Video Montage Service. 

De visie van Fitland
Fitland gelooft dat mensen gelukkiger zijn in balans. Vanaf dag één is het welzijn van onze klanten de rode draad geweest voor onze bedrijfsvoering.
In 1984 met de oprichting van een van de eerste fitnesscentra in Nederland. Anno 2014 noemen we dit Quality of Life. Door middel van een uniek concept, werkt Fitland altijd met al haar gasten en partners naar een verbeterd gevoel van kwaliteit van leven. Dit geldt voor zowel business als leisure. In de loop der jaren openden meerdere sportcentra.Er verschenen ook Fitland hotels, wellnessresorts en restaurants. Daarnaast zijn er congres- en event centers, een BHV tak en een Fitland Business & Health bewegings- en ontspanningsprogramma voor werkgever en werknemers.

Video montage service

Ook je sport video’s laten monteren? Met deze video montage service, maak ik van jouw materiaal een toffe aftermovie. Je hoeft niet elke keer een map vol foto’s en video’s door te kijken. Je zet simpelweg je film op afspelen en al je ervaringen worden in één mooie herinnering getoond. Hierdoor kun je makkelijk en snel je momenten herbeleven. Je kunt zelf niet monteren en wil toch een vette aftermovie van jouw video materiaal.

Velen van ons gaan op vakantie, een dagje uit of hebben een speciale aangelegenheid. Er wordt vaak foto en video materiaal geschoten waar vervolgens niets mee gedaan wordt. Regelmatig krijg ik de vraag: ”Hoe maak jij elke keer zulke toffe filmpjes?” of: ”ik wil dat ook!” Hier hebben mijn hobby en ik iets op bedacht: Een video montage service! Ik maak van jouw vakantie/bruiloft/dagje uit, een toffe video. Mijn doel is het om jouw ervaring om te zetten in een blijvende en visuele herinnering.Dit probeer ik zo toegankelijk mogelijk te maken voor mensen zoals jij en ik.