Internetbureau bedrijfsvideo vacature

Een Kort en Krachtig vacature filmpje waarbij ik zelf ook het concept heb bedacht. Tevens heb ik gefilmd voor deze partij. Internetbureau Redkiwi Rotterdam. Een filmpje waarin ze op zoek zijn naar een nieuwe projectmanager. Een filmpje laten bewerken kan in alle soorten en maten zoals je ziet op de homepagina.

Goedkoop een bedrijfsvideo laten monteren? Is dit de zin waar je naar op zoek bent? We hebben elkaar zojuist gevonden. Aangenaam.Vanwege de overheadkosten die ik niet heb, het personeel dat ik niet heb en de creativiteit en ervaring die ik wel heb, kun je bij mij een toffe en goedkope video laten produceren.

Goedkoop een bedrijfsvideo laten maken? Je bent aan het juiste adresje. Gratis en voor niets. Onee, dat niet. Je betaald alleen geen overheadkosten of andere grote kostenposten die ik in mijn prijs verwerk.

Wil je een bedrijfsvideo laten monteren? Of mij inhuren voor een presentatie? Ga dan even naar de contact pagina of klik hier. 

Bij het laten monteren van je video staat kwaliteit op nummer 1. Jouw wensen omtrent het maken van een aftermovie staan voorop. Het wordt allemaal ge-edit met Adobe Premiere Pro. Ofwel het gaat hier om maatwerk.
Een presentatie video laten monteren valt ook binnen deze service. Heb je een bedrijfspresentatie gehad en wil je hier een video van laten bewerken? Kan allemaal.

Video montage service

Ook jouw reis video laten maken? Met deze video montage service maak ik van jouw materiaal een toffe aftermovie. Je hoeft niet elke keer een map vol foto’s en video’s door te kijken. Je zet simpelweg je film op play en al je ervaringen worden in één mooie herinnering getoond. Hierdoor kun je makkelijk en snel je momenten herbeleven.
Velen van ons gaan op vakantie, een dagje uit of hebben een speciale aangelegenheid. Er wordt vaak foto en video materiaal geschoten waar vervolgens niets mee gedaan wordt. Regelmatig krijg ik de vraag: ”Hoe maak jij elke keer zulke toffe filmpjes?” of: ”ik wil dat ook!” Hier hebben mijn hobby en ik iets op bedacht: Een video montage service! Ik maak van jouw vakantie/bruiloft/dagje uit, een toffe video. Mijn doel is het om jouw ervaring om te zetten in een blijvende en visuele herinnering.

Klik hier Je kunt zelf niet monteren en wil toch een vette aftermovie van jouw video materiaal. Voor vragen kun je me altijd contacten. Klik daarvoor hier.