Kwaliteit staat bij de Video Montage Service op nummer één. Goedkoop een video laten monteren kan op deze manier nog steeds. Een wauw effect creëren is waar iedereen blij van wordt, dus daar gaan we voor!

Basis
€ 200
0-1 min
Vanaf prijs
Spotten
Geluid | Muziek
Video editen
Kleurcorrectie
Titels
Aanvragen
Geavanceerd
250
1-2 min
Vanaf prijs
Spotten
Geluid | Muziek
Video editen
Kleurcorrectie
Titels
Aanvragen
Pro
€ 300
2-3 min
Vanaf prijs
Spotten
Geluid | Muziek
Video editen
Kleurcorrectie
Titels
Aanvragen
Op Maat
offerte
Filmen en/of Editen
Minuten op maat
Spotten
Geluid | Muziek
Video editen
Kleurcorrectie
Titels
Visuele effecten
Aanvragen

** Het bovenstaande is maatwerk. Is dit niet nodig?  Weet je al precies tot op de minuut wat er in je filmpjes moet komen? Dat scheelt mij werk, waardoor het een scherper tarief wordt. Neem hier contact met me op, zodat we dit kunnen bespreken. 


Goedkoop een video laten monteren? Veel bedrijven laten tegenwoordig een video maken of monteren. Vanwege de tijd die hier voor nodig is, loopt een filmpje al vaak uit tot minimaal €2.000,-. Overheadkosten als een pand, een team en apparatuur houd ik beperkt, hierdoor kan ik hier goed op inspelen met een relatief lage prijs.

Staat jouw wens hier nou niet tussen? Neem dan hier contact me op door hier te klikken en wellicht kunnen we wat voor elkaar betekenen.

Een video op maat verloopt via de volgende stappen:

1. We kijken naar je wensen (inhoud, minuten, muziek).
2. Ik ga je materiaal analyseren (je selecteert en labelt je eigen materiaal).
3. Spotten: bruikbaar materiaal selecteren.
4. Editen (muziek en beeld op maat bewerken).
5. Het resultaat laten zien.
6. Eventueel bijstellen naar wens.
7. Et voilà! Je ervaring is omgezet naar een toffe video.

Contact
Ondertiteling

Wil je graag ondertiteling toevoegen aan je video? Laat ons je helpen tegen een schappelijk tarief.
Je video is misschien al af, maar toch zou je graag Nederlandse of Engelse ondertiteling willen toevoegen. Hierbij kun je kiezen voor een vertaalbureau waar dan ook een flink kostenplaatje tegenover staat.
Je kunt het ook aan ons overlaten. Wij werken samen met een Engelse en Nederlandse student die de taal uitstekend beheersen. Dit scheelt je natuurlijk in de kosten en de kwaliteit is net zo goed.

Video montage service

Een reisvideo laten maken? Ook dat kan. Een bedrijfsvideo laten monteren? Of gewoon een video laten monteren. Met deze video montage service maak ik van jouw materiaal een toffe aftermovie. Je hoeft niet elke keer een map vol foto’s en video’s door te kijken. Je zet simpelweg je film op play en al je ervaringen worden in één mooie herinnering getoond. Hierdoor kun je makkelijk en snel je momenten herbeleven. Heb je thuis nog opnames liggen? Van je opnames een video laten monteren? Goedkoop een video laten monteren. De Video Montage Service regelt dit allemaal voor je.

Velen van ons gaan op vakantie, een dagje uit of hebben een speciale aangelegenheid. Er wordt vaak foto en videomateriaal geschoten waar vervolgens niets mee gedaan wordt. Regelmatig krijg ik de vraag: ”Hoe maak jij elke keer zulke toffe filmpjes?” of: ”ik wil dat ook!” Hier heb ik iets op bedacht: Een video montage service! Ik maak van jouw vakantie/bruiloft/dagje uit, een toffe video. Mijn doel is het om jouw ervaring om te zetten in een blijvende en visuele herinnering.

Je kunt zelf niet monteren en wil toch een vette aftermovie van jouw videomateriaal?
Voor vragen kun je me altijd contacten. Klik dan hier.

Goedkoop een video laten monteren doe je hier.