Hoe werkt een video monteren bij deze Video Montage Service?
Het is heel simpel:
‘Zoals een schrijver speelt met woorden doe ik dat met beelden’.

Hoe werkt een video monteren?
Werkwijze van de Video Montage Service. Hedendaagse bedrijven passen deze service op de volgende manier toe. Vanwege de tijd die er voor vereist is, loopt een filmpje al vaak uit op minimaal €500,-. Overheadkosten als een pand, een team en apparatuur houd ik beperkt. Hierdoor kan ik hobby matig de markt op met een relatief lage prijs, waarmee de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Een video op maat verloopt via de volgende stappen:

1. We kijken naar je wensen (inhoud, minuten, muziek).
2. Ik ga je materiaal analyseren (je selecteert en labelt je eigen materiaal).
3. Spotten: bruikbaar materiaal selecteren.
4. Editen (muziek en beeld op maat bewerken).
5. Het resultaat laten zien.
6. Eventueel bijstellen naar wens.
7. Et voià! Je ervaring is omgezet naar een toffe video.

Een prachtig eindresultaat staat voorop.


Wanneer herinneringen opgehaald worden, moeten de foto en video mappen weer doorgespit worden, terwijl je ook die mooie vakantie in 1 video kunt herbeleven. Ik maak van jouw videomateriaal een mooie aftermovie, dus jij bent en blijft hiermee zelf regisseur en verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van jouw filmpje. Uiteindelijk zorgen we ervoor dat je helemaal tevreden bent met het eindresultaat.


Over mij
Mijn naam is Jarah Gartener Simons en ik ben 24 lentes jong.In de afgelopen jaren heb ik regelmatig video’s over mijn reizen en simpelweg mijn leven op Youtube gepost. Na veel leuke reacties, besloot ik er iets mee te gaan doen. Dat is het begin van deze Video Montage Service.

De meeste mensen gaan op vakantie, een dagje uit of hebben een bruiloft waarbij veel foto’s en video’s worden gemaakt. Op die manier kun je de mooiste momenten vastleggen. Ik zie vaak om me heen dat er eigenlijk weinig of niets met dit video- of fotomateriaal gedaan wordt. Sund!

Dus; heb jij opnames liggen en doe je er niets mee? Wil je een video laten monteren? Ik zal je materiaal omtoveren tot een mooie video waar je nog jaren plezier van hebt.

Video Montage Service

Van ervaring naar herinnering
______

Video Montage Service Amsterdam
Video Montage Service Rotterdam
Video Montage Service Utrecht
______

Contact op nemen? Klik hier.
Meer weten?
Klik op de social media icoontjes onderin de pagina.