Zwemmen met dolfijnen | Reis video


Opnames liggen en een video laten monteren. Is dit wat je wil? Dan ben je bij je eindbestemming aangekomen. Opnames laten bewerken kan simpel, goedkoop en snel bij de Video Montage Service.
Hier kun je namelijk een vakantie filmpje laten editen. Maatwerk en kwaliteit staan voorop.

Een hele bijzondere ervaring! Spannend, maar zeker de moeite waard als je de kans ooit krijgt. Het zijn en blijven ten slotte wilde dieren. Deze beelden zijn gemaakt met een Gopro, een onderwater camera met hoge kwaliteit.

Direct contact opnemen? Klik hier.

 

Een reis video laten maken? Ook dat kan. Een video laten monteren kan dus in alle soorten en maten. Het gaat uiteindelijk om maatwerk. Of dat nou een trouwvideo monteren is of een bedrijfsvideo die nog geschoten en gemonteerd dient te worden. Je video’s laten monteren doe je hier! Contact mij hier om te zien of ik kan je kan helpen met een mooie film.

Je kunt zelf niet monteren en wil toch een prachtige aftermovie van jouw video materiaal.
Velen van ons gaan op vakantie, maken een reis of gaan simpelweg trouwen. Er wordt vaak foto en video materiaal geschoten, waar vervolgens amper wat mee gedaan wordt. Hier hebben mijn hobby en ik iets op bedacht: Een video montage service! Ik maak van jouw vakantie/bruiloft/dagje uit, een toffe video. Mijn doel is het om jouw ervaring om te zetten in een blijvende en visuele herinnering. Daarnaast kun je je familie en vrienden ook laten meegenieten van jouw video. Deel het bijvoorbeeld op Facebook en iedereen kan zien hoe geweldig je rondreis was. Zo kan iedereen een vakantie video laten maken zonder kennis van video edit programma’s.


Dus; heb jij opnames liggen en doe je er niets mee? Wil je een video laten monteren? Ik zal je materiaal omtoveren tot een mooie video waar je nog jaren plezier van hebt.

VIDEO MONTAGE SERVICE

Van ervaring naar herinnering

0 thoughts on “Zwemmen met dolfijnen | Reis video
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*