Reis filmpje laten monteren


Reis filmpje laten monteren? Kan hier! Heb je nog opnames liggen? We zetten jouw video’s om naar een mooie aftermovie. We kunnen het basic houden en daarmee ook goedkoop, maar je kunt ook gaan voor een op maat video kiezen waarbij niets te gek is.

Direct contact opnemen? Klik hier.

Video Montage Service

Wil je ook een reisvideo laten monteren? Een wintersport video laten editen is ook mogelijk bij deze Video Montage Service. Een wintersport video laten bewerken? Klik hier om direct contact op te nemen.
Of heb je net een prachtige trouwdag gehad, waar je je trouw video’s van wilt laten bewerken.

Benieuwd naar de tarieven? Klik hier.

VIDEO MONTAGE SERVICE
Een video van jouw vakantie laten editen? Kan! Een bedrijfsvideo laten monteren? Kan ook! Een wintersport video laten editen? Zelfs dat is mogelijk. Met deze video montage service maak ik van jouw materiaal een toffe aftermovie. Je hoeft niet elke keer een map vol foto’s en video’s door te kijken. Je zet simpelweg je film op play en al je ervaringen worden in één mooie herinnering getoond. Hierdoor kun je makkelijk en snel je momenten herbeleven. Heb je thuis nog opnames liggen? Van je opnames een video laten monteren? Goedkoop een video laten monteren. De Video Montage Service regelt dit allemaal voor je.

Velen van ons gaan op vakantie, een dagje uit of hebben een speciale aangelegenheid. Er wordt vaak foto en video materiaal geschoten waar vervolgens niets mee gedaan wordt. Regelmatig krijg ik de vraag: ”Hoe maak jij elke keer zulke toffe filmpjes?” of: ”ik wil dat ook!” Hier hebben mijn hobby en ik iets op bedacht: Een video montage service! Ik maak van jouw vakantie/bruiloft/dagje uit, een toffe video. Mijn doel is het om jouw ervaring om te zetten in een blijvende en visuele herinnering.

Klik hier Je kunt zelf niet monteren en wil toch een vette aftermovie van jouw video materiaal. Voor vragen kun je me altijd contacten. Klik dan hier.