Reisvideo laten monteren

Reisvideo laten monteren. Dat kan! Een reis video laten editen kan ik alle soorten en maten.
Bij het bewerken van een video denk je simpelweg aan knippen en plakken. Het kan zo simpel zijn zoals je het zelf wenst. Het ligt aan het eindresultaat dat je voor ogen hebt.

Ook dit was weer een mooie reis met prachtige landschappen, bizarre culturen en veel verscheidenheid zoals je kunt zien. Het is wederom op een simpele manier opgenomen met wat creatieve uitingen. Je hoeft er alleen voor te zorgen dat je een goede camera bij je hebt en shots maakt van verschillende oogpunten. Doe dit natuurlijk op mooie plekken. Dat geeft simpelweg een mooier beeld in je aftermovie. Film je met een telefoon, zorg dan dat deze altijd horizontaal opneemt. Als je verticaal beeldmateriaal hebt, ziet dit er altijd een stuk minder cool uit in je eindresultaat.

Een vakantie video laten editen kan bij deze Video Montage Service.

Helaas heb ik niet alles kunnen laten zien wat deze reis te bieden had. Ik heb daarnaast erg veel materiaal geschoten dat ik niet heb kunnen gebruiken. Hiervoor had ik een documentaire van een uur moeten maken om alles goed te kunnen laten zien. Hopelijk heb je ervan genoten. Contact me altijd wanneer je vragen of opmerkingen!

Video montage service

Ook jouw reis video laten maken? Met deze video montage service maak ik van jouw materiaal een toffe aftermovie. Je hoeft niet elke keer een map vol foto’s en video’s door te kijken. Je zet simpelweg je film op play en al je ervaringen worden in één mooie herinnering getoond. Hierdoor kun je makkelijk en snel je momenten herbeleven.
Velen van ons gaan op vakantie, een dagje uit of hebben een speciale aangelegenheid. Er wordt vaak foto en video materiaal geschoten waar vervolgens niets mee gedaan wordt. Regelmatig krijg ik de vraag: ”Hoe maak jij elke keer zulke toffe filmpjes?” of: ”ik wil dat ook!” Hier hebben mijn hobby en ik iets op bedacht: Een video montage service! Ik maak van jouw vakantie/bruiloft/dagje uit, een toffe video. Mijn doel is het om jouw ervaring om te zetten in een blijvende en visuele herinnering.

Klik hier Je kunt zelf niet monteren en wil toch een vette aftermovie van jouw video materiaal. Voor vragen kun je me altijd contacten. Klik daarvoor hier.

Video Montage Service

Video’s laten monteren kan hier. Heb je opnames liggen en wil je hier een prachtige aftermovie van laten maken? Deze video montage service kan je daarbij helpen. Met een hooge kwaliteit op een goedkope manier video’s laten monteren is waar ik in kan voorzien. Een video laten monteren van jou opnames kan dus hier. Geniet op deze manier nog lang van die mooie vakantie of die prachtige bruiloft.