Slovenië | Een video laten editen

Een video laten editen doe je bij de Video Montage Service. Hier zie je een video op maat waarbij gedacht is aan verschillende transities, effecten, kleurbewerking, de juiste camera technieken en natuurlijk een perfecte locatie. Het mooi editen van een video is vaak moeilijker en meer tijdrovend dan gedacht.
Een video laten editen is mogelijk voor zowel particulieren als bedrijven.

Klik hier om naar de Homepagina te gaan.

Reizen naar Sri Lanka
Op zoek naar een land wat nog puur is en waar het toerisme nog niet de overhand heeft? Reis naar Sri Lanka. Het is een perfecte plek voor zowel individuele reizigers als voor stelletjes die op zoek zijn naar een paradijs. Hopelijk kan m’n video over Sri Lanka je een handje helpen bij het maken van je keus. Let me know hieronder. Altijd leuk om te horen.

Meer weten over deze reis naar Colombia? 
Zie mijn blog artikel op WeAreTravellers. Klik hier voor het artikel. 

Wil je toch liever zelf je video’s editen, wellicht kan ik je dan een handje helpen met volgende advies.
1. Vind de geschikte software. Zelf werk ik op een macbook met Adobe Premiere Pro en After Effects. Let op, dit is aardig complexe materie. Je hebt ook al simpelere software als iMovie en Windows Moviemaker.

2. Zodra je de juiste software hebt gevonden en geïnstalleerd, ben je er nog niet. Je zult flink wat tutorials moeten kijken (op Youtube bijv.) om wegwijs te worden met je programma. Richt je vooral op de basics, zodat je alvast kunt spelen met beelden en muziek eronder. Dit is voor de meesten al genoeg.

3. Zodra je klaar bent met editen, is het tijd om het te exporteren. Ik raad je aan om hier Youtube tutorials over te kijken, zodat je op de juiste manier te werk gaat.

3. Kom je er niet uit? Aarzel niet om mij even te contacten.
Klik hier om direct naar de contactpagina te gaan.