Studieles laten filmen/opnemen? – Corona virus

Studieles laten filmen/opnemen?
Ben jij een school (HBO, universiteit etc) of andere instantie die behoefte heeft aan hulp bij het opnemen van studie lessen?
Het Corona virus houdt ons allemaal bezig. Iedereen heeft er direct of indirect last van. Freelancers (zoals ik zelf) en bedrijven worden zeer hard getroffen. Mede hierdoor heb ik deze pagina aangemaakt. Scholen en andere instanties zullen nu op afstand lessen moeten gaan geven. School of studielessen opnemen met goede camera apparatuur zal de kwaliteit gelijk houden aan het geven van een normale les. Haperende en onduidelijke beelden met slecht geluid kunnen mogelijk voor veel frustraties bij de studenten zorgen. Daarnaast kunnen de docenten ook de focus leggen op de lesstof.

Anyway, heb jij behoefte aan deze hulp? Stuur dan even een mailtje naar: info@videomontageservice.nl
Ik zal zorgen dat je binnen 12 uur een reactie hebt. Mocht ik zelf vol zitten, kan ik je natuurlijk in contact brengen met andere geschikte videomakers.

En natuurlijk staat de gezondheid en dus veiligheid tijdens het werk op de eerste plaats. We zullen afstemmen hoe we dit het beste kunnen blijven waarborgen. Heb je materiaal dat alleen gemonteerd hoeft te worden, dan is dit natuurlijk niet nodig.

Of klik hier om direct naar het contactformulier te gaan.