Video laten monteren in Amsterdam

Klik hier om direct contact op te nemen OF Klik hier om naar de homepage te gaan.
Een video laten editen in Amsterdam kan bij deze Video Montage Service. Een video laten bewerken kan ik allerlei soorten en maten.

Video monteren in Amsterdam

Deze service

Video’s laten monteren? Dit is je eindbestemming! Deze website biedt een service om jouw foto en video materiaal te bewerken naar een prachtige video. Heb je opnames liggen? Herbeleef je mooie momenten nog eens in een toffe, op maat gemaakte video. Laat bijv. je vakantie video’s monteren. Of maak plannen om een toffe reis video te laten maken.
‘Zoals een schrijver speelt met woorden doe ik dat met beelden’.

Video montage uitbesteden? Neem hier direct contact op.

Heb je thuis of op de zaak opnames liggen? Wij maken er een prachtige aftermovie van, waar je nog van kunt nagenieten. Een vakantie filmpje laten monteren of die prachtige trouw video’s laten monteren. Deze video montage service biedt het totale plaatje. De montage brengt alles tot één geheel. Ruw beeldmateriaal wordt omgetoverd tot een aftermovie naar wens. De kracht van een op maat gemaakte video zit hem in de combinatie van de beelden, muziek, effecten en vormgeving.

Let op! Kwaliteit staat voorop. Adobe Premiere Pro wordt gebruikt om de video’s in te monteren. Op basis van het tempo en ritme van de muziek, worden de beelden gemonteerd. Ook een kleurencorrectie of passende filter is vervolgens mogelijk.
Moet het een video worden in de vorm van jouw huisstijl? Ook dit is mogelijk. Je kunt dus de video montage hier laten doen.
Om een lang verhaal kort te maken, kun je mij ook direct contacten op de contact pagina.


Wanneer herinneringen opgehaald worden, moeten de foto en video mappen weer doorgespit worden. Terwijl je ook die mooie vakantie in 1 video kunt herbeleven. Ik maak van jouw video materiaal een mooie aftermovie. Je bent en blijft hiermee zelf regisseur en verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van jouw filmpje.
Uiteindelijk kijken we wanneer jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Opnames kunnen aangeleverd worden in verschillende soorten en maten. Zie hier wat voorbeelden:

Opnames van uw bedrijf
Lucht opnames (drone)
Vakantie opnames
Documentaire opnames
Reportage opnames
Speelfilm opnames
Reis video’s
Vakantie video’s
Muziek opnames

Kortom, alles is mogelijk!


Video Montage Service

Van ervaring naar herinnering
______

Video Montage Service Amsterdam
Video Montage Service Rotterdam
Video Montage Service Utrecht
______

Contact op nemen? Klik hier.
Meer weten?
Klik op de social media icoontjes onderin de pagina.