Video montage service rotterdam

Een video laten bewerken in Rotterdam kan hier. Goedkoop een video laten bewerken of ga je voor kwaliteit? Neem hier direct contact op met ons.

Klik hier om direct contact op te nemen OF Klik hier om naar de homepage te gaan.

Deze service

Video’s laten monteren? Dit is je eindbestemming! Deze website biedt een service om jouw foto en video materiaal te monteren naar een prachtige video. Heb je opnames liggen? Herbeleef je mooie momenten nog eens in een toffe, op maat gemaakte video. Laat bijv. je vakantie video’s monteren.
‘Zoals een schrijver speelt met woorden doe ik dat met beelden’. Een video laten editen in Rotterdam doe je hier.

Heb je thuis of op de zaak opnames liggen? Wij maken er een prachtige aftermovie van, waar je nog van kunt nagenieten. Een professionele video montage service die op maat gemaakte video’s produceert en monteert. Je video laten monteren in Amsterdam kan ook. Simpelweg, omdat het ook geheel digitaal en telefonisch kan verlopen. Geen probleem in deze tijd.

Een vakantie filmpje laten monteren of die prachtige trouw video’s laten monteren. Deze video montage service biedt het totale plaatje. De montage brengt alles tot één geheel. Ruw beeldmateriaal wordt omgetoverd tot een aftermovie naar wens. De kracht van een op maat gemaakte video zit hem in de combinatie van de beelden, muziek, effecten en vormgeving. Het oog wil ook wat en daar kan deze service voor zorgen. Let op! Kwaliteit staat voorop. Adobe Premiere Pro wordt gebruikt om de video’s in te monteren. Op basis van het tempo en ritme van de muziek, worden de beelden gemonteerd. Indien nodig, wordt er een kleurencorrectie toegevoegd aan het geheel.
Moet het een video worden in de vorm van jouw huisstijl? Ook dat is mogelijk. Het wordt dan in principe een bedrijfsvideo. Om een lang verhaal kort te maken, kun je mij ook direct contacten op de contact pagina.


Wanneer herinneringen opgehaald worden, moeten de foto en video mappen weer doorgespit worden. Terwijl je ook die mooie vakantie in 1 video kunt herbeleven. Ik maak van jouw video materiaal een mooie aftermovie. Je bent en blijft hiermee zelf regisseur en verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van jouw filmpje.
Uiteindelijk kijken we wanneer jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Opnames kunnen aangeleverd worden in verschillende soorten en maten. Zie hier wat voorbeelden:

Opnames van uw bedrijf
Lucht opnames (drone)
Vakantie opnames
Documentaire opnames
Reportage opnames
Speelfilm opnames
Reis video’s
Vakantie video’s
Muziek opnames

Kortom, alles is mogelijk!


Video Montage Service

Van ervaring naar herinnering
______

Video Montage Service Amsterdam
Video Montage Service Rotterdam
Video Montage Service Utrecht
______

Contact op nemen? Klik hier.
Meer weten?
Klik op de social media icoontjes onderin de pagina.