Video laten monteren in Utrecht
Een video laten editen in Utrecht kan bij deze Video Montage Service. Klik hier om direct contact op te nemen of ga terug naar de homepage via het welbekende huisje. 

Deze service

Video’s laten monteren? Een video laten bewerken? Hoe je het noemen wilt. Dit is je eindbestemming! Deze website biedt een service om jouw foto en video materiaal te monteren naar een prachtige video. Heb je opnames liggen? Herbeleef je mooie momenten nog eens in een toffe, op maat gemaakte video. Laat bijv. je vakantie video’s monteren.
‘Zoals een schrijver speelt met woorden doe ik dat met beelden’.

Klik hier om direct contact op te nemen OF Klik hier om naar de homepage te gaan.

Je opnames laten monteren tot een toffe aftermovie? Jouw eigen video’s worden omgetoverd tot een unieke film op maat. Een vakantie filmpje laten monteren of die prachtige trouw video’s laten monteren. Deze video montage service biedt het totale plaatje. De montage brengt alles tot één geheel. Ruw beeldmateriaal wordt omgetoverd tot een aftermovie naar wens. De kracht van een op maat gemaakte video zit hem in de combinatie van de beelden, muziek, effecten en vormgeving. Het oog wil ook wat en daar kan deze service voor zorgen. Let op! Kwaliteit staat voorop. Adobe Premiere Pro wordt gebruikt om de video’s in te monteren. Op basis van het tempo en ritme van de muziek, worden de beelden gemonteerd. Indien nodig, wordt er een kleurencorrectie toegevoegd aan het geheel.
Moet het een video worden in de vorm van jouw huisstijl? Ook dat is mogelijk. Het wordt dan in principe een bedrijfsvideo. Om een lang verhaal kort te maken, kun je mij ook direct contacten op de contact pagina.

Kortom, je video laten monteren in Utrecht kan met deze Video Montage Service. Ons direct contacten? Klik hier.


Wanneer herinneringen opgehaald worden, moeten de foto en video mappen weer doorgespit worden. Terwijl je ook die mooie vakantie in 1 video kunt herbeleven. Ik maak van jouw video materiaal een mooie aftermovie. Je bent en blijft hiermee zelf regisseur en verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van jouw filmpje.
Uiteindelijk kijken we wanneer jij helemaal tevreden bent met het eindresultaat.

Opnames kunnen aangeleverd worden in verschillende soorten en maten. Zie hier wat voorbeelden:

Opnames van uw bedrijf, lucht opnames (drone), vakantie opnames, documentaire opnames, reportage opnames, speelfilm opnames, reis video’s monteren, vakantie video’s editen en muziek opnames bewerken.

Kortom, alles is mogelijk!


Video Montage Service

Van ervaring naar herinnering
______

Video Montage Service Amsterdam
Video Montage Service Rotterdam
Video Montage Service Utrecht
______

Contact op nemen? Klik hier.
Meer weten?
Klik op de social media icoontjes onderin de pagina.