Vlog laten editen

Een vlog laten editen kan bij de Video Montage Service. Wil je graag een Youtube kanaal? Of heb je andere ambities met video content? Bij het opnemen van een vlog komt veel meer kijken dan je zou denken. Wellicht ben je hier juist al achter gekomen en wil je dat iemand je hierbij helpt. Klik hier om direct even te kunnen praten over je wensen.

Klik hier om direct contact met mij op te nemen. 

Het editen van een video, is een vak apart. Bij mij kun je je video net even naar een hoger level tillen door het professioneel te laten editen. Dit kan in principe in elke stijl die je wilt, zoals te zien in bovenstaande video.
Een ander voorbeeld van bijv. een reis video die ik heb gemaakt is als volgt: Klik hier.

Wil je zelf meer tijd besteden aan het maken van de video content ipv het urenlange editen? Laat mij je helpen.
Naast het editen van velen videoprojecten heb ik ook mijn eigen Youtube kanaal. Hierdoor kan ik je materiaal editen, maar ook meedenken in het creatieve proces alvorens je een video hebt gemaakt. Gedurende dit hele creatieve proces kan ik je ondersteunen waar nodig.

Inmiddels is het opnemen van je dagelijkse leven een trend geworden. Op Youtube zijn vlogs in alle soorten en maten te vinden. Een vlog is niets meer dan een video dagboek over jouw leven. Het maken van een vlog is voor velen vaak een hele stap. Een vlog monteren zorgt er vaak voor dat veel mensen afhaken. Althans, dat is wat ik om mij heen hoor van mensen die graag willen vloggen, maar toch afhaken uiteindelijk. Een vlog laten monteren kan hierbij de oplossing zijn voor de dingen waar je tegenaan loopt. Dat kan zijn een gebrek aan kennis, tijd, zin of software.

Mijn Kanaal: Jarah Gartener Simons