Hockey promo | Sportvideo

Voetbal video of bijv. een hockey video laten maken? Het gaat hier om het laten produceren, filmen en monteren van de video. Dit allemaal tegen een relatief lage prijs. Goedkoop een video laten bewerken kan bij de Video Montage Service. Het is maar net welk eindresultaat je voor ogen hebt.

In dit geval gaat het om een hockey video, maar dit kan net zo goed een andere sport video zijn natuurlijk.

Een voetbal video laten monteren? Dat kan natuurlijk ook.
Direct contact opnemen? Klik hier. 

Opnames van een bepaalde sport zijn tegenwoordig snel gemaakt met je smartphone. Dit kan zijn: Een wintersport video laten monteren? Een voetbal video laten monteren? Of simpelweg een vakantie filmpje laten maken? Alles is mogelijk bij het maatwerk van deze Video Montage Service.
Het liefst zou je de opnames gebundeld zien in een strakke aftermovie. Daar kan deze video montage service je dus bij helpen. Samen met jou maken we een aftermovie op maat. Kwaliteit staat op nummer één, zodat we allebei aan het einde van de rit 100% tevreden zijn met het eindresultaat.


Video Montage Service

Een voetbal video laten monteren? Een wintersport video laten monteren? Een sportvideo laten monteren? Alles is mogelijk.
Met deze video montage service maak ik van jouw materiaal een toffe aftermovie. Je hoeft niet elke keer een map vol foto’s en video’s door te kijken. Je zet simpelweg je film op play en al je ervaringen worden in één mooie herinnering getoond. Hierdoor kun je makkelijk en snel je momenten herbeleven.

Heb je thuis nog opnames liggen? Van je opnames een video laten monteren? Goedkoop een video laten monteren. De Video Montage Service regelt het voor je.

Velen van ons gaan op vakantie, een dagje uit of hebben een speciale aangelegenheid. Er wordt vaak foto en video materiaal geschoten waar vervolgens niets mee gedaan wordt. Terwijl dat natuurlijk doodzonde is.
Regelmatig krijg ik de vraag: ”Hoe maak jij elke keer zulke toffe filmpjes?” of: ”ik wil dat ook!” Hier hebben mijn hobby en ik iets op bedacht: Een video montage service! Ik maak van jouw vakantie/bruiloft/dagje uit, een toffe video. Mijn doel is het om jouw ervaring om te zetten in een blijvende en visuele herinnering.

Klik hier om de tarieven te bekijken.

Je kunt zelf niet monteren en wil toch een vette aftermovie van jouw video materiaal. Voor vragen kun je me altijd contacten. Klik dan hier.