Welcom bij Kivits Venray

Welcom bij Kivits Venray. Een onafhankelijke telecomspecialist waarbij aandacht en service voor de klant voorop staat. Dit filmpje heb is destijds simpelweg met een mobiele telefoon opgenomen. Snel, makkelijk en goedkoop. Vanwege het gebrek aan tijd en kennis zou je graag goedkoop een video willen laten maken. Een videoproductie bedrijf is veel te groot en zelf kom je er ook niet helemaal uit.  Laat mij je helpen.
Een video laten bewerken kan op een simpele manier zoals hier, of op een geavanceerde wijze zoals je ziet in deze video. Klik hier.

Het is makkelijk om even op facebook te plaatsen voor deze partij. Het is kort, krachtig en relatief snel gemaakt. Het zorgt toch voor weer een extra profilering vanuit een bedrijf. Dit keer niet met een erg dure video, maar een kort en simpel filmpje dat bijna net zo krachtig kan zijn en tegen een erg lage prijs. Een partij als deze: Welcom bij Kivits Venray heeft hier gebruik van kunnen maken. Ze zijn hier enorm tevreden mee. Ze hebben leuke reacties gekregen en het heeft ze weer wat beter op de kaart gezet.

 

Welcom bij Kivits

Uw Welcom-team in Venray is een mix van spontaniteit, vriendelijkheid, kwaliteit, creativiteit en betrouwbaarheid. Dagelijks staan wij voor u klaar met een compleet aanbod van produkten en diensten, onafhankelijke advies en onovertroffen service. Bent u particulier of zoekt u zakelijk telecomadvies? Met de onderstaande 6 personen staat team Kivits voor u klaar!

Video montage service

Ook kort en krachtig een bedrijfsfilmpje laten maken? Met deze video montage service, maak ik van jouw materiaal een passende video. Je hoeft niet niet persé een extreem dure video te laten maken door een productiebedrijf. Deze manier is laagdrempelig waarbij je herhaaldelijk een tof filmpje op social media kunt delen of op de website kunt zetten. De waarde hiervan is groot en het is simpel en goedkoop om het te (laten) maken.

Geschikte tekst voor bedrijven.